shtëpi

BPC Pest Control - 20 vjet të ekspertizës në Lindjen e Jugut

Me përvojë mbi 20 vjet BPC Pest Kontrollit të bazuar në Hornchurch janë një nga kompanitë kryesore të kontrollit të dëmtuesve brenda Londër, Essex, Kent, Surrey, Suffolk, Hertfordshire dhe Middlesex.

Ne ofrojmë zgjidhje për të gjithë dëmtuesve dhe parazitët tuaj çështjeve nga Grerëzat të brejtësve të cockroaches të dhelprave. Shërbimet tona janë në dispozicion për të dy klientëve vendas dhe komerciale.
 
 

ÇFARË kemi një problem me?

Objektivi ynë është për të ruajtur kushtet e insekteve falas kudo të jetë e mundur duke përdorur më efektive dhe deri në trajtimet datën dhe për t'u marrë me ndonjë infektimi, nëse dhe kur kjo mund të ndodhë, shpejt dhe me efikasitet.

Ne jemi anëtarë të, dhe i qeverisur nga rregullat e Shoqatës Britanike Pest Control (BPCA), National Pest Teknikë Association (NPTA), Constructionline dhe Dhomës së Tregtisë. Ne jemi të akredituar edhe nëpërmjet skemave të National Chas dhe SafeContractor. Statusi ynë Standardet Trading miratuar lejon të jetë një Bli me anëtar të besimit gjithashtu.
 
  • teknikë tona profesionale kanë përvojë të gjerë në trajtimin e problemeve të dëmtuesve
  • Teknikët tanë janë të trajnuar të plotë në kontrollin e dëmtuesve me standardet më të larta të industrisë
  • All certifikimit përkatëse është kryer dhe deri më sot, duke na lejuar për të përdorur substanca më efektive dhe efikase të kontrolluara lejueshme nën kontrollin e rregullave të pesticideve
  • administrimin e sigurt e zgjidhjeve më të efektshme dhe të përshtatshme dhe trajtimet
 
  • Këshilla për parandalimin e ardhshëm, duke renditur pikat e hyrjes, etj
  • opozitë e lirë thirrje
  • autoritet lokal miratuar
  • ulje OAP
  • Ne kemi për qëllim për reagimin njëjtën ditë

Për të rregulluar TUAJ FALAS callout CONTACT BPC Pest Control mbulon:

London | Hertfordshire | Essex | Middlesex | Kent |
Buckinghamshire | Surrey | Berkshire | Suffolk | Bedfordshire

0800 389 3043

Share by: